Ремонт подръжка и пълнене на климатици  и автоклиматици в град Пловдив. Фирмата RGB климатици и автоклиматици е базирана в град Пловдив. Облужва леки и товарни климатични инсталации  от  типа термокинг. Пълна профилактика и ремонт компресори.

Базова диагностика + зареждане на автоклиматик до 400гр. фреон „Arkema“ с вкл. масло. Ако е нужно по техническа спецификация на автомобила да се зареди над 400гр. фреон, при желание на клиента се доплаща по 10 лв. / 100 гр.

*Първоначален оглед на системата за проблеми, както и надуване и проверка за течове (не включва разкачане на кори и качване на подемник и разглобяване). Ако се налага, клиентът ще бъде уведомен за това и допълнителните дейности следва да се заплатят по ценова листа на автосервиза!
!!!Вторична диагностика и проверка за микро течове не е включена в цената, поради това автосервизът не дава гаранция в последващо изпускане на фреон!!!
3. Дозареждане на автоклиматична система
4.  Цялостно зареждане
5. Предлагаме и опция – Посещение на адрес,което се доплаща допълнително  в  рамките на Пловдив
6.  Заваряване и подмяна на тръби,радиатори. Ремонт на компресори.

Пълен оглед на климатичната система за дефекти, пропуски и части за ремонт и или подмяна  откриване на пропуски на фреон ( надуването с въздух е неправилно, защото въздуха съдържа влага)

– Зареждане на необходимото количество фреон

– Зареждане на необходимото количество масло

– Зареждане на необходимото количество UV оцветител

– 2-ра диагностика след 200км. шофиране на зареден с фреон и UV оцветител автоклиматик, за намиране на миниятюрни прoпуски на фреон.

Това представлява една пълна услуга свързана с Диагностика за течове на фреон и зареждане на автоклиматик.

Ако  искате да видите пълната ценова листа на автосервиза, или да разберете повече за автоклиматиците, тук можете да прочетете статии по темата:  ЗАРЕЖДАНЕ И РЕМОНТ НА АВТОКЛИМАТИЦИ ПЛОВДИВ