сео оптимизация

Електротехник за монтаж на осветление

Инсталиране и поправка на осветление и осветителни тела.Монтаж и демонтаж на осветление

Монтаж и демонтаж на ел табла

Изграждане ремонт монтаж и демонтаж на електрически табла. Аварийна помощ без почивен ден.

Поправка на електро домакински уреди

Поправка на електродомакински уреди по домовете.Перални, съдомиялни, фурни, бойлери и др.

Ремонт и изграждане на електро инсталации

 Окабеляване и изграждане на електрически инсталации. Монтаж на контакти ключове и осветление. Електро услуги от специалисти  

Смяна на електрически предпазители 

Електрическите предпазители могат да се разделят на два основни вид. Електричски предпазтли със стопяема жичка, които са известни още като бушони и автоматични електричски предпазители познати като бушон с палче. И двата вида електрически бушони или предпзители са предназначени да зщитват електрическите уреди и електро инсталации от къси съединения и от претоварване на електрическите кабели. Предпазителите се монтират в електрическо табло, но като всяко нещо те също се износват и мортизирт. Предпазителите със стопяема жичка обикновенно изгарят и трябва да се сменят с нови. Много често сме виждали отремонтирани предпазители със стопяема жичка, а това не е редно. Не бива този вид предпазители да се попрвя. Бушоните със стопяема жичка се сменят. Всяка тел сложена на мястото на жичката води до повишаване на ампеража и устоичивостта на бушона и така се претоварва ел инсталцията, което може да доведе до нагорели кабели а дори и пожари.
При автоматичните предпазители изгаряне не се получава, а самият палец на предп азителя пада надолу. Така автоматично при прегряване или къси съединения се прекъсва електрическата мрежа и верига. Обикновенно автоматичните предпазтели след няколко пдния при къси съединения получавт нагар и се разхлабвт, което налага смянта им.
Нашите електротехници звършват подмяна на витлови предпазители и автоматични предпзители за София и околните райони с гранция за качество и достъпни цени.

За контакти   

 

ПЛОВДИВ


Телефон: 087 777 1828


Телефон: 088 977 1828 

 


Ремонт  и профилактика  на  автоклиматици  и климатици от  квалифициран техник в Пловдив  www.rgbnetsolutions.com

Електро инсталации м...

Електро инсталации м...

Инсталации Електроинсталацията в сградата е съвкуп...

Ремонт на перални и ...

Ремонт на перални и ...

Ремонтираме перални и съдо миялни машини по домове...

Ремонт на електроуре...

Ремонт на електроуре...

Предлагаме ремонт на електроуреди в градовете Варн...