Смяна на електрически предпазители

Квалифициран електротехник  Добрич

Имате проблем с електрическите предпазители?

Електрическите предпазители могат да се разделят на два основни вида. Електричски предпазтли със стопяема жичка, които са известни още като бушони и автоматични електричски предпазители познати като бушон с палче. 

И двата вида електрически бушони или предпзители са предназначени да зщитават електрическите уреди и електро инсталации от къси съединения и от претоварване на електрическите кабели. 

Предпазителите се монтират в електрическо табло, но като всяко нещо те също се износват и мортизират. Предпазителите със стопяема жичка обикновенно изгарят и трябва да се сменят с нови. Много често сме виждали отремонтирани предпазители със стопяема жичка, а това не е редно. Не бива този вид предпазители да се попрвя. Бушоните със стопяема жичка се сменят. 

Всяка тел сложена на мястото на жичката води до повишаване на ампеража и устоичивостта на бушона и така се претоварва ел инсталцията, което може да доведе до нагорели кабели а дори и пожари.
При автоматичните предпазители изгаряне не се получава, а самият палец на предп азителя пада надолу. Така автоматично при прегряване или къси съединения се прекъсва електрическата мрежа и верига. Обикновенно автоматичните предпазтели след няколко пдния при къси съединения получавт нагар и се разхлабвт, което налага смянта им.
Нашите електротехници звършват подмяна на витлови предпазители и автоматични предпзители за Добрич и околните райони с гранция за качество и достъпни цени.

Услуги от електротехник в Добрич

С нас като ваши партньори, можете да бъдете уверени в качеството на услугата и в безопасността на вашата електрическа инсталация. Ние сме тук, за да гарантираме вашата спокойна и сигурна електрическа среда!

Защо да изберете нас за смяна на предпазителите?

  • Експертен Екип: Нашите специалисти разполагат с години опит и знания в областта на електротехниката, гарантирайки професионално изпълнение на всяка задача.

  • Качествени Материали: При смяната на предпазители използваме само продукти от висок клас, отговарящи на всички европейски стандарти за качество и безопасност.

  • Бързина и Ефективност: Разбираме важността на електрическата инсталация за всяка дейност, затова осигуряваме бърза и надеждна услуга.

Имате ли въпроси ?

Можете да се свържете с нас по телефона за да обсъдим вашият проблем