Монтаж на бойлери Добрич

Професионален монтаж на  монтаж и демонтаж на бойлер в Добрич

Монтаж на бойлери

Извършваме  монтаж на бойлери профилактика и електро обслужване в Добрич. Ремонтираме всички марки на конкурентни цени

. Монтираме само качествени части и даваме гаранция за свършената работа. Работим с всички производители на бойлери и разполагаме с богат ресурс от резервни части. Съветваме клиента за избора на нагреватели, което удължава работата след ремонта на повредения бойлер при нужда от специялни умения свързани с ВиК услугите предлагаме услуги на наши партньори водопроводчици. Какво трябва да знаем за един бойлер? Бойлерът е нещо без което не може нито едно съвременно домакинство. От най-ценният уред в един дом той може да се превърне в най-големия кошмар. Вероятно сте били свидетели на трагедии от взривил се бойлер. С този електро домакински уред трябва да се внимава, като с ремонта му така и с изборът на резервни части особенно с термо защитите и клапаните прилежащи към ВиК инсталацията. При монтаж на бойлер с меки връзки заземяването е задължително и то трябва да се извърши от опитен специалист. Не подценявайте сигурността си и извършвайте монтаж на бойлер с професионален електротехник. Ако вие сте от Добрич можете да разчитате на нас за ремонт на стар и монтаж на новият ви бойлер.


Сервиз за доставка и монтаж на бойлери извършва монтаж на бойлери за баня, бойлери за кухня, проточни и обемни бойлери. Ние предлагаме услугаата доставка на бойлер до дома ви.

Извършваме демонтаж и монтаж на нови бойлери, а също и демонтаж и извозване на стар бойлер за унищожаване или до сервизна база за ремонт.Предлагаме монтаж на бойлер на стена, монтаж на бойлер на таван, монтаж на бойлер в баня, монтаж на бойлер в кухна, монтаж на проточен бойлер и монтаж на бойлер тип Юнга.
Работим предимно с марките Теси, Атлантик, Дипломат, Елдом, Фламина, Горение, Стийбел Елтрон, Матев, Светлю Шишков, Татрамат, Дражице, Аристон и други марки на българският пазар.
Ако ви е протекъл старият бойлер от капак, или протекил бойлер от термометъра не губете време и пари, а бъдете сигурни, че бойлера е за смяна. Ние можем да ви предложим бойлер, да го доставим и сменим. Възможно е да изпратим техник за бойлери с цел оглед и консултация и чак тогава да ви доставим и монтираме новият бойлер, като естествено поемаме демонтажа на стария и доставката на

Монтаж на бойлери Добрич

Доставка и монтаж на електически бойлери в Добрич

За връзка с нас

Ако имате нужда от водопроводчик или електротехник  от Добрич  за монтаж на бойлер можете да се обърнете към нас