Ремонт на електрическа инсталация

Електроинсталации ремонт и монтаж – Добрич монтаж и ремонт

Инсталации Електроинсталацията в сградата е съвкупност от модули и компоненти. Съвременната битова ел инсталация се състои от проводници, разклонителни кутии ел табла, ключове и контакти и допълнителни елементи като релета часовници и др.

Изграждането на ел инсталация се извършва на етапи – окабеляване след което се пристъпва до монтаж на прилежащите и компоненти и модули. Ремонт на инсталации Аналогично при ремонт на ел инсталация се подменят дефектните модули или кабели. Често смяната на дефектирали кабели е свързана с неудобства, като къртене, в случай че не се пуснат външни.Предлагаме електро услуги свързани с монтажи на електрически табла изграждане на електроинсталации. Окабеляване на нови кооперации и сгради, монтажи на контакти ключове осветление, монтаж и сервиз на домофонни уредби. Ремонтираме дефектирали ел инсталации подмяна на кабели предпазители ел табла и компонентите им като предпазители, дефектнотокови защитии др. Изграждаме ел.инсталации на нови обекти

Услуги от електротехник Добрич

Монтаж на нови електрически системи и инсталации. Ремонт и поддръжка на съществуващи електрически инсталации. Диагностика и отстраняване на неизправности. Инсталация на системи за сигурност и автоматизация.

  • Диагностика и Оценка: На първо място, извършваме детайлен анализ на състоянието на електрическата инсталация, идентифицирайки проблемите и определяйки необходимите действия.

  • Професионален Ремонт: Със специализирани инструменти и материали, нашите техници извършват всички необходими ремонтни дейности с внимание към детайла.

  • Контрол и Тестване: След завършване на ремонта, извършваме редица проверки и тестове, за да уверим, че електрическата инсталация работи правилно и безопасно.

Имате ли въпроси ?

Можете да се свържете с нас по телефона за да обсъдим вашият проблем